Θέση εργασίας σε Βιομηχανική Μονάδα παραγωγής και εμπορίας μεταλλικών ειδικών κατασκευών στην Ξάνθη

Βιομηχανική Μονάδα παραγωγής και εμπορίας μεταλλικών ειδικών κατασκευών με έδρα την Ξάνθη επιθυμεί να εντάξει στο στελεχιακό της δυναμικό Υπεύθυνο Παραγωγικής Διαδικασίας,

 ο οποίος θα οργανώνει το σύνολο της παραγωγικής δραστηριότητας σε καθημερινή βάση, εξασφαλίζοντας ότι η μονάδα παραμένει ασφαλής και αποδοτική με σκοπό τα παραγόμενα προϊόντα να πληρούν τα υψηλά επίπεδα ποιότητας που θέτει η Εταιρεία, ικανοποιώντας στο ακέραιο, τις απαιτήσεις των πελατών της.

Απαραίτητα προσόντα:

·         Δεκαετής τουλάχιστον αποδεδειγμένη προϋπηρεσία, ως υπεύθυνος παραγωγικής διαδικασίας Βιομηχανικής Μονάδας, ιδανικά στο τομέα παραγωγής μεταλλικών κατασκευών.

·         Πτυχίο Ανώτατης Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής Σχολής Μηχανολόγου Μηχανικού, Μηχανικού Παραγωγής ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού.
Άριστη γνώση Η/Υ.

·         Πολύ καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας.

·         Ικανότητα διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού, λήψης πρωτοβουλιών και άμεσης επίλυσης προβλημάτων.

·         Ομαδικό πνεύμα εργασίας.


Η εταιρεία θα είναι σε θέση να προσφέρει ένα σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον απασχόλησης, ικανοποιητικό πακέτο παροχών και αποδοχών, αναλόγως προσόντων, καθώς και συνεχή εκπαίδευση και επαγγελματική εξέλιξη. Για όλες τις αιτήσεις και τα στοιχεία που θα υποβληθούν θα τηρηθεί απόλυτη εμπιστευτικότητα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932398799

Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.