Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στο Δήμο Αβδήρων, Τοπείρου και Μύκης (Γ' Φάση - Γ' Κύκλος)

Χτες ο ΟΑΕΔ δημοσίευσε τα οριστικά αποτελέσματα της κοινωφελούς εργασίας στους δήμους. Ποια είναι όμως τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι επιτυχόντες που είδαν το όνομα τους στις λίστες των προσληπτέων; Δειτε παρακάτω τι ακριβώς θα πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι για να προσληφθούν στις υπηρεσίες που έχουν δηλώσει.

Περισσότερα...

Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στο Δήμο Ξάνθης (Β' Φάση - Β' Κύκλος)

Αναρτήθηκαν σήμερα, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού www.oaed.gr, στην ενότητα Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων, ο Οριστικός Πίνακας Επιλαχόντων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων Ανέργων του «Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 34 Δήμους (Επιβλέποντες Φορείς) θύλακες υψηλής ανεργίας συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων, για 7.180 θέσεις πλήρους απασχόλησης (Β΄ κύκλος)», ύστερα από σχετική Απόφαση της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ καθ. Μαρία Καραμεσίνη.

Περισσότερα...

Voucher 29-64: Νέα Παράταση Για Τους Επιλαχόντες

Με σημερινή ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εργασίας δίνει νέα παράταση για την ενεργοποίηση των επιταγών των Ωφελουμένων του Προγράμματος Voucher 29-64.

Περισσότερα...

Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στο Δήμο Ξάνθης

Αναρτήθηκε σήμερα 12 Δεκεμβρίου 2016 στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, www.oaed.gr, στην ενότητα «Προγράμματα Απασχόλησης – Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα» ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων Ανέργων του «Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 34 Δήμους (Επιβλέποντες Φορείς) θύλακες υψηλής ανεργίας – Β΄ Φάση,  συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων, για 6.339 θέσεις πλήρους απασχόλησης (Α΄ Κύκλος)», ύστερα από σχετική Απόφαση της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ, καθ. Μ. Καραμεσίνη.

Περισσότερα...